St. Tropez Self Tan  - najpoznatiji svjetski brand za samotamnjenje

 

Tvrtka Donatti cosmetics iz Svete Nedelje sve ljubiteljice preplanule puti i zdravog izgleda razveselila je dovođenjem najpoznatijeg, najprodavanijeg i najboljeg svjetskog branda za samotamnjenje u Hrvatsku. Riječ je o poznatom brandu St. Tropez Tan i širokoj paleti najrazličitijih preparata za samotamnjenje lica i tijela ovog poznatog branda koji se trenutačno nalaze na tržištu. O kakvom je točno hit brandu riječ svjedoči i podatak da se svake minute u svijetu proda po jedan St. Tropez Self Tan proizvod!

Dolazak St. Tropez Tan-a na hrvatsko tržište označio je kod nas, kao i u svjetskim okvirima, revoluciju i velik tehnološki napredak u odnosu na ostala sredstva za samotamnjenje. Naime, St. Tropez Tan svoju je dugogodišnju svjetsku popularnost stekao jedinstvenom formulom i kombinacijom DHA i aloe vere koje štite kožu od isušivanja, a s kojim problemom se susreću proizvođači sličnih preparata za samotamnjenje. I po toj posebnoj formuli, St. Tropez Tan jedinstven je u svijetu.

Preparati ovog svjetskog branda razlikuju se od ostalih i po tome što licu i tijelu daju potpuno prirodan izgled, kako nakon prvog, tako i nakon svakog sljedećeg nanošenja. Jedinstvena kombinacija aktivnih komponenti zajedno djeluje na način da koži daju predivnu, prirodnu boju, koja isto tako prirodno i ravnomjerno blijedi, bez neželjenih narančastih mrlja.  

 

St. Tropez Tan proizvodi za samotamnjenje namijenjeni su svim bojama puti, od prirodno tamnijih do skroz svijetlih  i osjetljivih. Ne izazivaju alergijske reakcije, dermatološki su ispitani i nisu testirani na životinjama! Uz to, za razliku od ostalih sličnih preparata, St. Tropez je i izuzetno ugodnog mirisa, u zadnje vrijeme dodatno poboljšanog mirisnim tvarima, obogaćenijeg i profinjenijeg.

 

Svojom širokom paletom proizvoda namijenjenih tamnjenju, ali ujedno i njezi kože, St.Tropez nudi nevjerojatnu raznolikost pri primjeni. Vjerne sljedbenice i brojne poklonice diljem svijeta, koje se ni na trenutak ne odvajaju od svojih St. Tropez Tan favorita, prati kroz sva godišnja doba i u svim prilikama. Svakodnevno ili u posebnim i svečanim trenucima, nanesen tehnikom spray- tanning ili u vlastitom domu, St. Tropez Tan najvjerniji je prijatelj i borac protiv beživotne, blijede i umorne puti.

Red carpet na kojem blistaju svjetske modne, glumačke, pjevačke ikone nezamisliv je bez preplanulog ili tek blago osunčanog tena, postignutog ovim vrhunskim preparatima. A osim kozmetičke, St. Tropez Tan sastavni je dio i velike modne industrije. Snimanja modnih editorijala vodećih svjetskih magazina započinju tek nakon St. Tropez Tan tretmana.

 

NAGRADE:

 •  NewBeauty Magazine Beauty Choice Awards 2013 - Best Self Tanner for a Natural Look
 •  Star Beauty Awards 2009 - Best Facial Self Tanner
 •  Sunday Times Beauty Awards 2009 - Best Self Tan for Face and Body
 •  CEW UK Beauty Awards 2009 - Everyday Body *Woman & Home Beauty Awards 2009 - Everyday Body
 •  Favorite Sunless Tanning Line – Professional Choice Awards
 •  Bridal Beauty Awards 2008 and 2009 *Cosmo Girl 2006 – Auto Bronzant *Style 2006 – Whipped Bronze
 •  In-Style 2006 – Whipped Bronze Mousse
 •  Debenhams 2006 – Whipped Bronze Mousse - Best 2005/6 – Auto Bronzant
 •  Cosmopolitan 2005 – Whipped Bronze Mousse
 •  Cosmopolitan Hair 2005 – Whipped Bronze Mousse
 •  Cosmo Girl 2005 – Auto Bronzant
 •  Handbag 2005 – Self Tanning Mousse